Yritys

Airiston rakennus on tarjonnut monipuolisia rakennus- ja kunnossapitopalveluja vuodesta 2005 alkaen Länsi-Suomen alueella. Olemme osa emoyhtiötämme Airiston Asuntokeskus Oy:tä jonka toiminta alkoi jo vuonna 1979 Turussa. Rakennustoimintamme alkoi Kaarinan alueella maanrakennustöistä 10 vuotta sitten hankkimallamme telakaivinkoneella. Asiakkaiden lisääntyessä ja kohteiden muuttuessa vaativimmiksi on kalustommekin kasvanut huomattavasti vuosien varrella. 10-vuotis juhlavuotenamme kalustomme mahdollistaa kattavasti rakennusalan työt aina maanrakennuksesta rakennusten sisä- ja ulkotöihin sekä paljon paljon muuta. Laaja-alainen toimintamme ja osaamisemme mahdollistaa haastavienkin rakennusprojektien toteuttamisen kustannustehokkaasti  asiakkaiden toiveet huomioiden.

Tarvittaessa suoritamme myös erilaiset teollisuuden kunnossapitotyöt, prosessiasennukset sekä erilaisten työkoneiden huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemmekin huomanneet, että mitä laajemman palvelun kykenemme tarjoamaan sen tyytyväisempiä asiakkaat ovat olleet.

Rakennus- sekä tekniikanala myllertävät muuttuvassa tilassa jatkuvasti. Tästä johtuen olemmekin vastanneet haasteeseen ja aloittaneet kouluttautumisen jo varhaisessa vaiheessa pysyäksemme ajantasalla. Ajantasainen tietotaito takaa asiakkaillemme mahdollisimman kustannustehokkaasti juuri sen mitä he tarvitsevat.

Olemme valmiita auttamaan teitä rakentamaan unelmistanne totta. Ottakaa rohkeasti  yhteyttä missä tahansa teitä askarruttavassa rakennus-/ teknisenalan asiassa niin etsitään juuri teille sopiva ratkaisu.

Yhteystiedot

Airiston rakennus
Andelmantie 65
21500 Piikkiö

Jari Huhtala
040 578 5502
jari.huhtala@airistonrakennus.fi

Toimisto
Puutarhakatu 16 A 23
20100 Turku

Y-tunnus: 0648773-7